Jeg har selvfølgelig også bagt kage! Mest for at teste bunde til bryllupskagen.
Her er det chokolademuffins med karamel:
Og følgende er chokolademuffins med flødeskum tilsat lidt hindbærmarmelade. De er lavet til Troels' arbejde som tak for en meget fin bryllupsgave:
Det viste sig at være en super god opskrift til både muffins og kagebunde. Her kommer opskriften:
60g chokolade
1dl vand
90g smør
225g brun farin
2 æg
100g mel
3/4 tsk bagepulver
2spsk kakaopulver
40g kværnede mandler
Smelt chokoladen i vandet og varm smøret. Pisk æg, sukker og smør luftigt. Bland resten af ingredienserne sammen.
Bagetiden og temperaturen afhænger af størrelsen på muffins/kageformen, men minimuffins skal have 200grader i ca. 20min.
Jeg har valgt at putte et lille frosset hindbær ned i formen til mine minimuffins. Der bliver ca. 30stk minimuffins af denne portion.
Laver man laver trippel mængde passer det til en springform på 24cm.
Jeg brugte det overskydende kage fra bryllupskagen til at lave træstammer. De var så gode at jeg ikke nåede at tage et billede før de var spist!!
Jeg venter stadig på billeder fra brylluppet, så den kage må i vente lidt med.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar