Fedtfattig Banankage:
Kan bages i springform eller som muffins
2 æg
150g sukker
150g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
200g moset banan blandet med 1 spsk limesaft
Pisk æg og sukker luftigt. Bland resten af ingredienserne i.
Springform ca. 22cm
Bages ved 175 grader i 50min og 10min på eftervarme.
Muffin. 12 stk
Bages ved 175 grader i ca. 25min
TIP: Bland lidt hakkede nødder og chokolade i dejen, så smager det ekstra lækkert
Som topping har jeg brugt en lækker chokolade frosting:
150 gram blødt smør
200 gram flormelis
30 gram cacao
2 spsk mælk
1 tsk vanille
Mix alle ingredienser sammen. Der er nok til et lag i springformskagen eller 12 muffins. Hvis du vælger at bruge denne topping er kagerne jo bare ikke så fedtfattige mere :-)))
Ingen kommentarer:
Send en kommentar